Працівники культури з Бурині відзначені на обласній акції «Мистецькі сходи»

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі КУЛЬТУРА, 7 листопада 2018 року в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбулася обласна культурно-мистецька акція «Мистецькі сходи», присвячена Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Буринь також не залишилась поза увагою організаторів цього мистецького заходу.

Під час проведення акції серед нагороджених були названі й імена буринців.

За багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток національної культури Почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації був нагороджений Микола Дишковець, начальник відділу культури і туризму Буринської районної державної адміністрації.

У номінації «Кращий аматорський колектив» кращим був визнаний народний аматорський вокальний чоловічий ансамбль Буринського районного будинку культури (керівник Андрій Козирь) та удостоєний Почесної відзнаки обласної культурно-мистецької акції «Мистецькі сходи», присвяченої Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

– Хочеться побажати своїм колегам напередодні професійного свята, щоб мистецькі сходи вели тільки нагору, до нових творчих досягнень та визнання, – зауважила в ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) художній керівник Буринського районного будинку культури Марина Біркун.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.