Від Бурині до Успенки почався ремонт вщент розбитої дороги…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі ЕКОНОМІКА детально розповідав про ділову та конструктивну зустріч в селі Успенка, яке входить до Буринської ОТГ, щодо ремонту дороги до населеного пункту…

Чому він не вівся тут раніше?

Бо нинішня Буринська міська рада не зуміла виділити кощти на розробку проєкту. Втім, детально про це можна прочитати ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/ekonomika/6566-chomu-i-dosi-ne-remontuietsia-doroha-t-19-14-khmeliv-chernecha-sloboda-buryn

А на вчорашню зустріч до Успенки прибули Максим Гузенко, депутат Верховної Ради України по мажоритарному округу №161 від партії «Слуга народу», до складу якого входить і Буринська ОТГ, Мирослав Бібик, голова Буринської районної державної адміністрації, Іван Рябоконь, кандидат на посаду міського голови м.Буринь, та кандидати в депутати Буринської міської ради Наталія Віноградова від партії «Пропозиція» та Євгеній Лішунов від партії «Слуга народу».

Обговорювалися різні питання, але найбільше увага зосереджувалася на ремонті дороги Т-19-14 Хмелів-Чернеча Слобода-Буринь. Вона проходить територією Буринської ОТГ, зокрема, через Успенку та Вознесенку.

До слова, Максим Гузенко підкреслив, що ямковий ремонт до Успенки буде вестися ще в нинішньому році.

А капітальний ремонт цієї дороги буде виконаний наступного 2021 року.

І слова Максима Гузенка, насправді, не розійшлися з ділом.

Сьогодні, 7 жовтня 2020 року, на дорозі ведеться ямковий ремонт за методом сучасної технології.

Проінспектувати хід ремонтних робіт сюди прибули Артем Кобзар, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області, а також – Іван Рябоконь, кандидат на посаду голови Буринської міської ради, кандидати в депутати Буринської міської ради Наталія Віноградова від партії «Пропозиція» та Євгеній Лішунов від партії «Слуга народу».

Роботи тут виконуються відповідно до технології та визначених стандартів (це можна побачити й на фотоколажі).

Зауважимо, що значний доробок у ремонт доріг, які ведуться на території Буринської ОТГ, вносить Іван Рябоконь, голова с.Слобода, а нині й кандидат на посаду Буринського міського голови. Він постійно звертається до відповідних інстанцій щодо ремонту доріг на Буринщині.

І вже позитивний підсумок очевидний. Ущент розбитий шлях Т 19-10 Контоп-Буринь-Чумакове, який був включений до державної програми «Велике будівництво», вже відремонтовано.

А щоб ця дорога була включена в 2020 році до державної програми «Велике будівництво» чимало зусиль доклав саме народний депутат Максим Гузенко.

Посприяв Іван Рябоконь і нинішньому ямковому ремонті, який і ведеться зараз на шляду від міста Буринь до села Успенка.

Щодо активної, а головне позитивно-результативної роботи Івана Рябоконя, то Максим Гузенко зауважив:

–Приємно працювати з таким керівником, який уміє комунікувати не тільки із жителями, але й державними інституціями, народними депутатами. Іван Іванович завжди ставить перед собою ті завдання, від вирішення яких залежить розвиток території, підвищується життєвий рівень людей – соціальний та економічний. Тому я й підтримую Івана Івановича Рябоконя в усіх його починаннях, які спрямовані на благо земляків…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.