Віктор Ладуха, голова міста Буринь, перед місцевими виборами піариться на ремонті дороги Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове

Те що нинішня Буринська міська рада нічого не робить для поліпшення життя жителів Буринської ОТГ, вже стало зрозумілим майже всім…

Окрім постійного піару – більш нічого.

Закриваються об’єкти соціально-культурної інфраструктури..

Та сьогодні мова не про це.

Мова про ремонт доріг.

Вірніше, про їх піар, який Віктор Ладуха подає наче дійсність.

У серпні піарився на ремонті дороги загального користування місцевого значення О190201 Буринь – Михайлівка – Миколаївка, до якої він взагалі ніякого стосунку немає.

У вересні новий піар про завершення ремонту дороги по вулиці Шевченка, що в місті Буринь. Проте ремонт її залишився так і не завершеним, про що повідомляють жителі вулиці в соцмережах.

І, звичайно, нинішня міська влада його вже й не завершить.

Але ж піарнуться можна, що місцеві керманичі й роблять залюбки.

По Бурині розміщені білборди, на яких красується прізвище Віктора Ладухи, щодо ремонту дороги загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове.

До її ремонту нинішній керманич міста Буринь Віктор Ладуха взагалі не причетний.

Окрім, хіба що здатності попіаритися…

Звичайно, є люди, які зробили все можливе, щоб ця дорога, яка вже в щент розбита, була відремонтована.

І вагомий доробок у ремонт вщент розбитого шляху Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове вніс сільський голова с.Слобода Іван Рябоконь.

Безсумнівно, його регулярні звернення до різних відповідних інстанцій принесли позитивний і такий бажаний результат – ремонт дороги державного значення Конотоп-Буринь-Чумакове продовжується…

А щоб ця дорога була включена в 2020 році до державної програми «Велике будівництво» максимум зусиль доклав Максим Гузенко, депутат Верховної Ради України по мажоритарному округу №161 від політичної партії «Слуга народу». До складу виборчого округу нині входять Буринський район і місто Буринь.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках розповідав, що генпідрядником ремонту дороги Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове є ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН», яке входить до RGМ group.

Ось як про ремонт цієї дороги розповідає сторінка «RGM group» в Фейсбуці:

«ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ОБ’ЄКТІ КОНОТОП – БУРИНЬ – ЧУМАКОВЕ

ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGM group, продовжує ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове. Роботи виконуються на окремих ділянках дороги км 28+985 – км 39+000, км 46+140 – км 47+107 та км 49+920 – км 50+480. Загальна протяжність запланованих дорожніх робіт – 11,542 км. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Сумській області.

Наразі дорожньо-будівельні бригади ТОВ «Роад Констракшн»: уклали більше 1-го км вирівнюючого шару із крупнозернистої суміші типу Б, улаштовують узбіччя, якісно ущільнюючи ґрунт

На об’єкті Конотоп – Буринь – Чумакове задіяна спецтехніка автопарку компанії та використовуються асфальтобетонні суміші власного сучасного Асфальтобетонного заводу в смт Степанівка. Кожна партія будівельних матеріалів попередньо перевіряється незалежною лабораторією. Ми гарантуємо якість матеріалів та виконаних робіт. Нам важлива довіра сумчан та безпека кожного жителя області. Будуємо з любов’ю для Вас!»

На світлині: триває ремонт на дорозі державного значення Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.