У місті Буринь та на Буринщині відключать газ…

У зв'язку з ремонтними роботами 22 та 24 червня 2020 року буде припинено-обмежено розподіл природного газу в Буринському районі:

22 червня 2020 року – з 8.00 до 17.00 години у м. Буринь до вулиць Г. Базими, Некрасова, Тургенєва, Толстого, Котляревського, Клепальська, Новоселівська, Польова, В. Стуса, М. Безрукова, 1-ша Молодіжна, 2-га Молодіжна, Яблунева;

24 червня 2929 року – з 8.00 до 17.00 години у м. Буринь, с. Степанівка, с. Успенка, с. Червона Слобода, с. Дич, с. Чумаково, с. Воскресенка, с. Жуківка, с. Вознесенка, с. Дмитрівка, с. Суховерхівка, с. Н. Сагарівка, с. Олександрівка, с. Михайлівка, с. Хустянка, с. Ярове, с. Харченки, с. Слобода, с. Чернеча Слобода, с. Сніжки, с. Біжівка.

Про це на своїй однойменній сторінці в Фейсбуці повідомило АТ «Сумигаз».

АТ «Сумигаз» також просить всіх споживачів бути обачними і перекрити в приміщеннях крани перед газовими приладами для недопущення потрапляння повітря до газових мереж.

Після виконання робіт розподіл газу буде повністю відновлено…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.