Ринки знову запрацюють…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ЕКОНОМІКА розповідав, що 5 квітня 2020 року за №19-вир вийшов наказ директора ПСОСС Буринський ринок Валентини Місеври «Про призупинення діяльності ринку».

У ньому, зокрема, наголошується, що на виконання рішення протоку №5 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 березня 2020 року м.Буринь та Постанови Міністерства охорони здоров’я України №5 від 30 березня 2020 року, з 6 квітня 2020 року призупиняється проведення на території ринку всіх видів діяльності на період дії карантину до 24 квітня 2020 року.

І ось нова новина щодо діяльності ринків.

Кабінет Міністрів України знову дозволив роботу продовольчих ринків.

Відповідне рішення уряд підтримав на засіданні сьогодні, 29 квітня 2020 рок.

Мова ведеться про 281 ринок, де можливо відновити роботу з дотриманням всіх протиепідемічних заходів.

Ринки можуть працювати, але з дотриманням санітарних умов, які розробили в Мінекономіки та МОЗ.

Працівників і відвідувачів впускатимуть на ринок лише в масці чи респіраторі та за проходження температурного скринінгу.

На кожному вході на ринок мають бути антисептики, контактні поверхні повинні дезінфікувати кожні три години, а на ринку має бути не більше одного покупця на 10 кв.м.

Також після робочого дня мають дезінфікувати всю територію ринку, а адміністрація має стежити, аби не було стихійної торгівлі.

Сьогодні ж, 29 квітня 2020 року, на Буринському ринку, схоже, велися приготування до його роботи…

На світлині: приринкова площа в місті Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.