Тетяна Головко: «База спеціального медичного постачання є стратегічним підприємством для Сумщини…»

Нарада з питання збереження медичного закладу Сумщини відбулася сьогодні, 11 лютого 2020 року, в обласній раді...

Мова йшла про фінансування діяльності Бази спеціального медичного постачання, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

На підприємстві зберігається та відбувається обслуговування мобілізаційного резерву матеріально-технічних ресурсів медичного спрямування.

Фінансування закладу здійснювалося з державного бюджету шляхом передачі субвенції обласному бюджету, як для підприємства медичної галузі. Вже з 1 квітня База спеціального медичного постачання не підпадатиме під державне фінансування за програмою медичних гарантій.

Заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко запросила на нараду депутатів обласної ради, представників Сумської обласної державної адміністрації, управління комунальним майном обласної ради.

Учасники заходу намагалися розібратися в складному процесі майбутніх взаємовідносин КЗ СОР «Обласна база спеціального медичного постачання», обласного та державного бюджету.

«Дане підприємство є стратегічним для нашої області, особливо в той час коли триває війна, а до кордону з країною-агресором – 40 км. Тому, хотілося би почути думку обласної державної адміністрації з цього питання, пропозиції керівника даного підприємства та разом врегулювати ситуацію щодо подальшої безперебійної діяльності бази спецмедпостачання», – наголосила Тетяна Головко.

Після тривалого обговорення присутні вирішили звернутися до профільних органів державної влади щодо роз’яснень, як не втратити важливе не лише для області, а й для країни підприємство…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.