Каміни: тепло, затишок, радість

Можна порадіти за нашого земляка, активіста спільноти Костянтина Волкова: він реалізував креативну ідею відкрити у місті Суми салон КАМІНІВ.

П’ятниця, 15 листопада, на вулиці Білопільський шлях, 18, яскраві кольорові кульки приваблюють, а червона стрічка поки що інтригує. Оплески, гучні вигуки «Вітаємо!», відчинені двері у теплу залу. Ділові партнери, колеги по роботі, друзі, батьки, представники земляцтва – усі щиро вітають Костянтина з досягненням ще однієї цілі.

Каміни – це особлива деталь інтер’єру, що дарує тепло і затишок. Оселя з каміном сприймається як щось особливе, навіть скромний камін додасть вишуканості, подарує неймовірні теплі промені, які грітимуть спогадами і через роки, і через тисячі кілометрів.

У салоні великий вибір камінів від польської торгової марки Kratki, які можна уважно роздивитися, погрітися у сяйві вогників від біопалива, послухати, як тріскотять справжні дрова.

Гостями відкриття стали партнери зі Львова, які вже більше 20 років займаються цією справою. Володимир Ляниця (Volodymyr Lianytsia), лідер напрямку, високо оцінив стремління сумчан, адже створений салон – найбільший в Україні, і прекрасне місто варте такого.

Отож, хай буде тепло в оселях і душах, бажаємо Костянтину нових горизонтів у підприємництві, реальних результатів від справи, радісних буднів, щирих друзів, з якими біля каміна і пісня буде до душі, і поезія звучатиме від серця.

Ірина Панасенко, член Національної спілки журналістів України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.