Хто кращий підприємець в 2019 році на Буринщині?

Щорічно першої неділі вересня в Україні відзначається День підприємця…

З цього приводу в Будинку ради в місті Буринь відбулися урочистості, повідомив офіційний сайт Буринської районної державної адміністрації.

Участь у заході взяли голова Буринської районної державної адміністрації Василь БОЙКО, перший заступник голови Буринської районної державної адміністрації Валентина ПЕРЕПЕЛИЦЯ, голова районної ради Євгеній РЯБОКОНЬ, підприємці району та представники громадськості.

«В Україні підприємницька діяльність є шанованою, але в той же час і нелегкою. У наш час професію підприємця обирають сильні, ініціативні і енергійні люди, які здатні взяти на себе відповідальність за ведення власного бізнесу. Напередодні цього урочистого дня, бажаю всім вам міцного здоров’я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів!», – зауважив у своєму Василь БОЙКО.

Далі тривала офіційна церемонія нагородження.

За результатами районного конкурсу «Кращий підприємець 2019 року, який проведено 14 серпня 2019 року, за активну участь у розвитку малого бізнесу за 6 номінаціями нагороджені дипломами голови Буринської районної державної адміністрації та цінними подарунками:

-«Кращий підприємець–фізична особа у сфері торгівлі» – ГАМУЛА Євгеній Анатолійович;

-«Кращий підприємець–фізична особа у сфері виробництва» – КОРЯК Володимир Іванович;

-«Краща жінка-підприємець» – МАРЧЕНКО Людмила Олександрівна;

-«Кращий майстер своєї справи» – НІКОЛЕНКО Микола Дмитрович;

-«Краще мале підприємство» – директор приватної бухгалтерсько-консультаційної фірми «Фаворит»» НАУМЕНКО Олег Леонідович;

-«Кращий підприємець-фізична особа у сфері обслуговування» – БУТОВА Оксана Миколаївна.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.