Начальниці районного відділу Держгеокадастру у Сумській області обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ЕКОНОМІКА розповідав, що 11 липня 2019 року керівницю районного відділу Держгеокадастру викрито на хабарі в 12 тисяч гривень.

Правоохоронці задокументували факт отримання зазначеної суми.

Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Сумській області та слідчими Слідчого Управління ГУНП в Сумській області затримано начальника одного із районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Сумській області, яка отримала неправомірну вигоду у розмірі 12 тис грн (ч. 3 ст.368 КК України) за вирішення питання щодо передачі земельної ділянки у власність.

12 липня 2019 року слідчим суддею їй обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло з 22 до 06 години щоденно.

Встановлено строк дії ухвали в частині застосування запобіжного заходу та покладення на підозрювану обов’язків до 16 години 06 вересня 2019 року.

Ухвала суду підлягає негайному виконанню, але може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п’яти днів.

Сьогодні проголошено вступну та резолютивну частину ухвали, повідомив Зарічний районний суд м. Суми.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.