Керівницю районного відділу Держгеокадастру викрили на хабарі в 12 тисяч гривень

Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Сумській області та слідчими Слідчого Управління ГУНП в Сумській області, затримано начальника одного із районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Сумській області, яка отримала неправомірну вигоду у розмірі 12 тис грн (ч. 3 ст.368 КК України) за вирішення питання щодо передачі земельної ділянки у власність.

Сьогодні, 11 липня 2019 року, правоохоронці задокументували факт отримання зазначеної суми. Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії.

Вирішується питання про вручення особі повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, відсторонення її від займаної посади та обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Сумської області, проведення досудового розслідування доручено СУ ГУНП в Сумській області.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.