Як виконувався Буринський міський бюджет за січень-серпень 2018 року: чи стали буринці жити краще?

Станом на 01.09.2018 року до загального фонду міського бюджету надійшло власних доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) на суму 33259,59 тис. грн., що становить 102,96% від запланованих обсягів за січень - серпень поточного року. Структуру доходів показано на діаграмі (на світлині).

Трансфертів з державного та місцевих бюджетів надійшло в сумі 35 795,57 тис. грн., що становить 98,11% від запланованих обсягів за січень – серпень поточного року, в тому числі:

o освітня субвенція з державного бюджету – 16 119,20 тис. грн.;

o медична субвенція з державного бюджету – 8 758,10 тис. грн.;

o субвенція з державного бюджету на формування інфраструктури – 2 185,00 тис. грн.;

o дотації з місцевих бюджетів – 2 431,14 тис. грн.;

o субвенції з місцевих бюджетів – 6 302,13 тис. грн.

До спеціального фонду міського бюджету надійшло доходів на суму 1 567,13 тис. грн., що становить 111,30% запланованих обсягів за січень-серпень поточного року.

Фінансування запланованих видатків міського бюджету проводилось в межах взятих розпорядниками коштів бюджетних зобов’язань відповідно до встановленого порядку казначейського обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Фінансування загального фонду міського бюджету здійснено на загальну суму 65 057,22 тис. грн., в тому числі:

o видатки на захищені статті на суму 50 221,72 тис. грн. (оплату праці з нарахуваннями, медикаменти та перев`язувальні матеріали, продукти харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, соціальне забезпечення);

o незахищені видатки на суму 14 835,5 тис. грн.

Про все це розповів офіційний сайт Буринської міської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.