Хто кращий підприємець на Буринщині?

Сьогодні, 14 серпня 2018 року, відбулося розширене засідання ради підприємців при Буринській районній державній адміністрації щодо визначення кращих підприємців нинішнього року за номінаціями: «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері виробництва, «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері торгівлі, «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері обслуговування, «Краще мале підприємство», «Кращий молодий підприємець» та «Краща жінка-підприємець».

У ході засідання присутнім були представлені умови проведення щорічного конкурсу «Кращий підприємець 2018 року» та учасники конкурсу, які були висунуті органами місцевого самоврядування, районною філією Сумського обласного центру зайнятості, об’єднанимм управлінням Пенсійного фонду України Сумської області та Буринським відділенням Конотопської ОДПІ.

Члени ради підприємців при Буринській районній державній мали змогу на основі поданих пропозицій обговорити та проаналізувати показники роботи усіх претендентів.

Для оцінки конкурсантів бралися до уваги наступні критерії: результати фінансово-господарської діяльності, відсутність заборгованості по сплаті податків, заробітної плати, страхових внесків, належне оформлення трудових відносин, особисті якості керівника, громадська робота, впровадження інновацій тощо.

За результатами активної та змістовної дискусії визначено кращих суб’єктів господарювання за номінаціями: «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері виробництва, «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері торгівлі, «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері обслуговування, «Краще мале підприємство», «Кращий молодий підприємець» та «Краща жінка-підприємець».

Розширене засідання ради підприємців при Буринській районній державній адміністрації відбулося під головуванням головуванням Василя Бойка, голови Буринської РДА.

Хто ж став кращим підприємцем Буринщини у нинішньому році, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідомить дещо пізніше…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.