Про виконання бюджету у місті Буринь за перше півріччя 2018 року

Станом на 01 липня 2018 року до загального фонду міського бюджету надійшло власних доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) на суму 23 764,00 тис. грн., що становить 102,19 відсотка від запланованих обсягів на І півріччя поточного року.

Трансфертів з державного та місцевих бюджетів надійшло в сумі 29 341,97 тис. грн., що становить 100,36 відсотка від запланованих обсягів на І півріччя поточного року. В тому числі:

o освітня субвенція з державного бюджету – 14 432,30 тис. грн.;

o медична субвенція з державного бюджету – 6 568,70 тис. грн.;

o субвенція з державного бюджету на формування інфраструктури – 1 311,00 тис. грн.

o дотації з місцевих бюджетів – 1 743,08 тис. грн.;

o субвенції з місцевих бюджетів – 5 286,89 тис. грн.

До спеціального фонду міського бюджету надійшло доходів на суму 1 363,77 тис. грн., що становить 129,65 відсотка запланованих обсягів на І півріччя поточного року.

Фінансування запланованих видатків міського бюджету проводилось в межах взятих розпорядниками коштів бюджетних зобов’язань відповідно до встановленого порядку казначейського обслуговування видатків місцевих бюджетів.

Фінансування загального фонду міського бюджету здійснено на загальну суму 49 009,2 тис. грн., в тому числі:

o видатки на захищені статті на суму 40 996,5 тис. грн. (оплату праці з нарахуваннями, медикаменти та перев`язувальні матеріали, продукти харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, соціальне забезпечення);

o незахищені видатки на суму 8 012,7 тис. грн.

Про все це повідомив сайт buryn-miskrada.gov.ua


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.