Буринські хлібороби отримали відзнаки

Сьогодні, 17 листопада 2017 року, напередодні професійного свята працівників сільського господарства України, у Буринській районній державній адміністрації відбувся захід. З вітальними словами до «майстрів своєї справи» звернулися голова Буринської райдержадміністрації Василь Бойко та голова Буринської райради Євгеній Рябоконь. Вони зазначили, що це свято людей праці, яку цінують і в кожній родині, і на рівні цілої держави.

Грамотою народного депутата України Миколи Лаврика відзначено голову сільськогосподарського фермерського господарства «Діброва» Андрія Гусака та директора приватного сільськогосподарського підприємства «Буринське» Павла Барсукова за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у досягнення високих виробничих показників задля зміцнення економічного стану агропромислового комплексу району…

Світлина Олександра Довгоп’ята.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.