Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Жахіття: ось як поліцейський автомобіль наїхав на 10 річного хлопчика (відео)

Як розповідав інтерне-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, дорожньо-транспортна подія сталася у Конотопі по вулиці Успенсько-Троїцька вчора, 07 червня 2019 року близько 18 години 30 хвилин.

Автомобіль місцевого відділення поліції, рухаючись проїзною частиною, за попередньою інформацією, здійснив наїзд на 10-річного хлопчика.

Артемка прооперували – йому видалили селезінку…

З’явилося відео з камери відеоспостереження в Конотопі, яка зафіксувала момент наїзду автомобіля на школяра.

Свідки інциденту не стали чекати прибуття «швидкої допомоги», а самостійно доставили хлопчика до лікарні, розташованої неподалік, йдеться в сюжеті ТСН.

На даний час водій авто затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу, а начальник поліції відсторонений від роботи.

Запобіжний захід винуватцю аварії обиратимуть в суді в неділю, 9 червня, в Полтаві.

Справа перебуває у провадженні відділу Державного бюро розслідувань Полтави.

Стан постраждалої дитини оцінюється як важкий.

За словами секретаря Конотопської міської ради Тетяни Сизон, хлопчик знаходиться в реанімаційному відділенні Конотопської центральної районної лікарні.

Він підключений до апарату штучного дихання.

За висновком медиків, транспортувати до Києва хлопчика поки не можна, тому бригаду столичних медиків викликали до Конотопа...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.