Перемоги тенісистів з Мазівки на чемпіонаті Всеукраїнської шкільної ліги з настільного тенісу (відео)

Вихованці Мазівської школи, що Путивльському районі, нинішнього сезону грали в чемпіонаті Всеукраїнської шкільної ліги з настільного тенісу.

Про це у розділі СПОРТ розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ),

У місті Жовкна, що в Львівській області, для юних мазівців перший сезон клубного чемпіонату України? серед команд дитячої ліги завершено…

–Це був новий і вкрай важливий для нас досвід, – сказав у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер команди Валерій Озаренко. – Від туру до туру ми росли, і продовжимо це робити й надалі… Заключний тур ми завершили на 12 місці: у другому фіналі перемогли у 4 подинках з 7… В тих зутрічах, в яких поступилися, перевага наших суперників була мінімальною. Вітя Воробйов і Єгор Шульга продемонстрували у чемпіонаті характер! Я вдячний їм за це!..

До слова, щойно тенісисти повернулися до Мазівки, Єгор Шульга уже забажав мати наступного 2 тренування. А про день відпочинку у нього мова не йшла...

Безсумнівно, з такими спортсменами мазівській команді є куди рухатись – уперед!

Зауважимо, що завтра, 29 травня 2019 року, тенісисти з Иазівки їдуть на особистий чемпіонат України серед школярів до Чернігова.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) бажає їм і їхньому тренеру Валерію Озаренку повернутися додому з нагородами найвищого гатунку!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.