АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»:«Допомога побратимам та їхнім сім’ям – це те, на чому я повністю зосередився протягом кількох останніх років…»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) неодноразово на своїх сторінках розповідав про активну й конструктивну діяльність громадської організації «Серця кіборгів», яку очолює АНАТОЛІЙ СВИРИД.

Анатолій Свирид (позивний Спартанець) – учасник бойових дій у зоні проведення АТО.

Він – один з кіборгів, які до останнього стояли за Донецький аеропорт.

Анатолій Свирид був поранений у бою, але обміняв себе на тяжкопоранених, щоб врятувати життя тим, хто дожив до ранку 21 січня 2015 року.

У полоні вижив, і повернувся додому…

Анатолій Свирид народився на Сумщині у селі Панасівка, що в Липоводолинському районі.

Разом з дружиною Оксаною виховують 13-річного сина.

Сьогодні, 10 квітня 2019 року, у прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція ГО «Серця кіборгів» про соціальні проекти для сімей учасників бойових дій на сході України.

Учасниками її були голова ГО «Серця кіборгів» Анатолій Свирид, координатор проектів ГО «Серця кіборгів» Ірина Деревецька, заступник генерального директора ТОВ «Октагон-Аутдор» Олександр Чапалда, член правління, керівник департаменту з продажу ЗАТ «МетЛайф» Інна Бєлянська.

Читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) дізнаються, які саме актуальні питання порушувалися під час-конференції, коли подивляться це відео…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.