Наречений завмер… (відео)

Глухoнiмий наречений завмeр, коли наречена зупинилася в двох метрах від вівтаря. Вона вирішила зробити дещо особливе. Тaкого не очiкував ніхто

На Youtube з’явився відеоролик з церемонії вінчання австралійської пари Елізабет і Скотта, яке відбулося в кінці січня.

На відео знято момент, коли наречена, одягнена в розкішну весільну сукню, йде до нареченого, котрий чекає її поруч зі священиком.

Джерело Раптом вона зупиняється, приводячи в здивування всіх присутніх. Грає музика – хіт американської співачки Крістіни Перрі під назвою «Тисяча років» – і Елізабет починає показувати текст пісні мовою жеcтів. Такого Скотт не очікував!

Він почав втрачати слух в 5 років, а до восьми років зовсім перестав чути. Два роки тому на одному з сайтів знайомств він зустрів маму двох дітей Елізабет, і вони полюбили один одного з першого погляду.

Жінка відразу ж почала вивчати мову жестів, щоб навчитися спілкуватися зі Скоттом. Готуючись до весілля, Елізабет таємно вивчила всі слова їхньої улюбленої пісні, щоб «проспівати» її руками під час церемонії. Скотт не міг стримати сліз.

За словами Елізабет, після весілля він сотні разів прокручував відео, захоплений вчинком дружини.

Відеоролик подивилося понад 400 тисяч користувачів Youtube.

«Мені приходять повідомлення з усього світу від людей, яких вразив мій вчинок, – каже Елізабет. – Особливо зворушливі листи я отримую від батьків дітей з обмеженими можливостями. Вони пишуть, що я дала їм надію на те, що їхня дитина так само зможе знайти свою, повідомив bbc-ccnn.com

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.