Автомобіль від’їхав на два десятки метрів від автозаправки, і … загорівся (відео)

До Служби порятунку надійшло повідомлення, що в смт Липова Долина по вулиці Роменській загорівся автомобіль Opel Vectra.

З’явилися подробиці та відео з місця події.

За попередніми даними, коли легковик від’їхав десь на 20 метрів від автозаправної станції, з-під капоту пішов дим. Водій зупинив транспортний засіб, проте самостійно приборкати пожежу не зміг, оскільки у вогнегасника, який був у автомобілі, збіг термін використання.

Працівники автозаправки прибігли на допомогу із засобами пожежогасіння, але й вони нічим не змогли допомогти, бо не вдавалося відкрити капот, під яким відбувалося горіння. зрозумівши, що самостійно приборкати пожежу їм не під силу, присутні звернулися за допомогою до рятувальників.

Співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій вдалось локалізувати загоряння, а потім його ліквідувати.

Унаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік автомобіля та капот…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.