Олександр Усик: «Україно! Миленька, рідненька, спасибі тобі за підтримку!» (відео)

Після бою Олександр Усик сидів у роздягальні, опустивши руки у відро з холодною водою і льодом.

На них було видно сліди від ударів, які Олександр наносив Мурату Гассієву. А він за 12 раундів викинув 939 ударів!

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідомляв, що українець Олександр Усик, у якого родинне батьківське коріння є в смт Терни, Недригайлівського району Сумської області, одноголосним рішенням суддів з великою перевагою переміг.

До слова, один арбітр віддав йому всі раунди, два інших віддали по раунду Гассієву – 120: 108, 119: 109, 119: 109.

«Україно! Миленька, рідненька, спасибі тобі за підтримку! А я додому їду з Кубком і ще з поясами. Всім добра!», – подякував за підтримку абсолютнийй чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.