Відео: сумські патрульні, які зафіксовані на відео, відсторонені від несення служби

У Сумах городяни зняли на відео, як двоє патрульних спілкуються з сидячим на лавці перед під'їздом чоловіком.

Мабуть, той не зовсім тверезий, і його капці валяються поруч.

Ролик був опублікований в Youtube Андрієм Васильовичем з написом «Нова поліція міста Суми».

Відео викликав серйозний резонанс в мережі, зібрав багато коментарів.

На нього вже відреагували в прокуратурі: було відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень, які супроводжуються застосуванням насильства.

Прес-служба Управління патрульної поліції в Сумській області зазначила, що про дану подію відразу було повідомлено Департамент патрульної поліції.

Патрульні, яких зафіксували на відео, відсторонені від несення служби.

За даним фактом призначено службове розслідування.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.