АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів» : «Даруймо нашим дітям посмішки і позитивні емоції, і вкладаємо в них все найкраще, щоб отримати найсмачніші «плоди» із цих «квіточок»!»

Сьогодні святкуємо Міжнародний День захисту дітей! День, коли відбуваються не лише галасливі святкування для дітвори.

Цим днем ми нагадуємо суспільству про дотримання і пошану прав дітей, про їхні потреби та інтереси, які варто ставити над інтересами дорослих.

У нашій громадській організації «Серця кіборгів» дуже багато діток. Інколи відчуваю себе багатодітним татом!

Адже, кожному хочеться допомогти тим чи іншим, дати все найкраще, що можеш, і навіть робити те, що здається непосильним. Тому цей день для нас є дуже символічним, бо наші прагнення відповідають цьому святу.

Після Другої Світової війни, у 1949 році, в Парижі відбувся конгрес жінок, які пообіцяли невпинно боротися за мир і щастя дітей світу. Після чого, через рік, почали відзначати цей день.

Саме в такій невпинній боротьбі працює і наша Громадська організація «Серця кіборгів»,

Отож, вітаю всіх з тим, що є такий день, що можемо і маємо сили дарувати нашим дітям посмішки і позитивні емоції, що вкладаємо в них все найкраще, щоб отримати найсмачніші «плоди» із цих «квіточок»!

До речі, сьогодні відзначається ще й нове свято – Всесвітній день батьків.

Тому шлю вітання всім нашим Родинам. І бажаю Вам злагоди та сил будувати свої сім'ї, а відповідно – і Україну!

Слава Вам! Слава Україні!

Так тримати!

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.