АРТЕМ САВЧЕНКО: «Перемога дісталася дорогою ціною – мільйонами життів українців…»

Шановні жителі міста Буринь та Буринського району, дорогі ветерани!

8 та 9 травня відзначається День пам'яті та примирення.

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні дістався дорогою ціною – мільйонами життів українців…

Пам'ять про Другу світову війну, безсумнівно, непідвладна часу.

Наші славні ветерани, не шкодували життя, а героїчно та мужньо виборювали для світу свободу від нацистських загарбників.

І ми схиляємо голови перед пам'яттю полеглих героїв у Другій світовій війні.

І щиро вшановуємо тих, хто відстоював право жити вільно на рідній землі, і разом із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни Європи, а в цілому – всього світу.

На жаль, і через 74 роки від дня Великої Перемоги доводиться знову захищати здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм як і в ті жахливі роки війни.

Та подвиг ветеранів додає сил і наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України.

Ми завжди пам'ятаємо, що той, хто захищає свою рідну землю – обов’язково перемагає.

І ця невмируща пам'ять робить нас, українців, ще сильнішими. Адже вона є запорукою неминучості нашої перемоги...

Бажаю всім Вам миру, спокою і злагоди, міцного здоров'я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя!

З повагою,

АРТЕМ САВЧЕНКО, депутат Буринської міської ради, голова Буринської районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.