Дочка обікрала рідну матір: поцупила 20 тисяч гривень, а до сімейному сховку поклала сувенірні купюри

Щоб літня ненька не помітила крадіжки, 32-річна донька замість поцуплених 20 тисяч гривень залишила у сімейному сховку пачку сувенірних купюр.

Подія сталася в одному із сіл Охтирського району.

До правоохоронців з заявою про крадіжку родинних заощаджень звернулась 56-річна жінка.

Вона розповіла, що гроші зникли за дивних обставин: ніби й чужих нікого не було, але замість справжніх грошей, які зберігались у хаті, в схованці виявились сувенірні папірці.

Правоохоронці виїхали на місце події та розпочали першочергові розшукові заходи.

І результат не забарився – виявилось, що до підміни грошей «доклала руку» 32-річна донька заявниці.

«Жінка свою провину визнає. Каже, що на крадіжку пішла через нестачу коштів. Знаючи, де знаходиться схованка з грошима, вона спочатку поцупила 8 тисяч гривень, залишивши замість них сувенірні гроші. Зрозумівши, що зникнення грошей лишилось непоміченим, зважилась на повторну крадіжку, тепер 12 тисяч гривень, - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Діяла за тією ж схемою. Проте цього разу «фокус» не вдався, і мати одразу побачила підміну».

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Покарання для спритниці може стати позбавлення волі на строк до трьох років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.