Брат убив сестру та її приятеля, і спалив їх тіла в пічці…

Поліція затримала раніше судимого чоловіка, який убив сестру та її приятеля…

І аби уникнути викриття, зловмисник спалив їх тіла в пічці. Проте невдовзі був вирахуваний та затриманий правоохоронцями.

2 травня 2019 року до поліції Недригайлова звернулась жителька одного з сіл району. Вона просила розшукати її 36-річного сина, який ще 29 квітня 2019 року пішов з дому та не повернувся. Під час пошуку поліцейські встановили, що його бачили в сусідньому селі із жінкою.

За дивним збігом обставин, останню сусіди також не бачили впродовж кількох днів.

«Телефон зниклого не відповідав. Ми розуміли, що чоловік не міг так просто зникнути, - коментує Юрій Кузьменко, начальник УКР ГУНП в Сумській області. - Відпрацьовуючи ймовірних осіб, з ким він міг контактувати в ці дні, в поле зору потрапив двоюрідний брат жінки, з якою розшукуваного бачили односельці. Останній більше місяця тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство людини. Але за місцем мешкання ми його не знайшли. Це викликало певні підозри. Які в подальшому і підтвердились».

Чоловіка затримали за селом. При ньому знайшли мобільний телефон сина заявниці. Свою причетність до зникнення людини він повністю заперечував.

Та під тиском беззаперечних доказів зізнався: під час обшуку в його оселі поліцейські та працівники прокуратури виявили сліди крові, а в пічці - обгорілі людські рештки.

Як потім розповів затриманий, вони належали його двоюрідній сестрі та її знайомому, якого правоохоронці розшукували як безвісті зниклого.

Зі слів зловмисника, на пасхальні свята сестра зі знайомим прийшли до нього в гості. Випивали.

Потім вникла сварка, в ході якої чоловік схопив сокиру і наніс нею кілька ударів гостям.

Після чого тіла померлих закидав дровами і спалив у пічці.

Убитій жінці було 47 років. Самому затриманому – 36.

Стосовно нього відкрите чергове кримінальне провадження за п. 1ч.2 ст 115 КК України.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Роменської місцевої прокуратури.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання – аж до довічного ув’язнення, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.