Жінка і автомобіля не купила через Інтернет, і втратила чималау суму грошей...…

Пропозиція купити авто за привабливою ціною виявилась звичайною шахрайською пасткою…

Намагаючись купити вподобаний автомобіль через мережу Інтернет, жителька Буринського району втратила 10 тисяч гривень.

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення від 33–річної жительки Буринського району, яка повідомила, що невідомі особи шахрайським шляхом заволоділи її грошовими коштами в сумі 10 тис. гривень.

Одразу на місце події виїхала слідчо - оперативна група.

Під час бесіди з поліцейськими жінка пояснила, що на одному із сайтів в мережі Інтернет вона знайшла оголошення про продаж іномарки вартістю 54 тисяч гривень.

Після чого зателефонувала на мобільний продавця.

Слухавку взяв чоловік, який представився Дмитром, та повідомив, що дійсно продає автомобіль. Обидва домовились про угоду.

Через деякий час на мобільний жінки зателефонував начебто директор фірми з продажу авто та запропонував жінці перерахувати 3200 гривень, і пообіцяв доставити товар в місто Суми.

Після чого були ще декілька дзвінків з вимогою знову перевести гроші на певний рахунок. Жінка нарешті зрозуміла, що її ошукали.

На прохання розірвати усну угоду і повернути гроші, лише почула у відповідь низку погроз.

На даний час слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство».

Тривають слідчі дії.

Поліцейські вкотре звертаються до жителів області виявляти обачність, як під час спілкування з незнайомцями, так і купуючи (продаючи) товари через мережу Інтернет, застерігає Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.