Ніхто не знає, коли в його будинок постукає біда…

І ніхто ні від чого, на жаль, не застрахований.

Коли у нас все добре, ми мало замислюємося про проблеми інших.

Нас засмучують пробки на дорогах, занадто солодкий чай, або необхідність прокидатися вранці...

Але якщо відкрити очі ширше, то можна побачити, які серйозні проблеми насправді у людей!

Як багато важко хворих дітей, які потребують допомоги і відстоюють день у день право на життя.

Ми як і раніше знаходимо гроші на себе або на дорогі іграшки та подарунки своїм дітям.

А хіба ми не можемо подарувати кілька посмішок, допомагаючи хоча б чимось тим діткам, які лікуються від страшних хвороб в онкогематології.

Сьогодні я спільно з головою громадської організації «УКРФОНД ЛІНІЯ ЖИТТЯ» Наталією Кузнєцовою-Віноградовою відвезли книжки, олівці, фломастеры, дитячі іграшки до відділення дитячої гематології м. Суми, де також лікуються дітки з міста Буринь та Буринського району.

Дуже сподіваємося на їх видужання...

Всі, хто бажає допомогти цим діткам, може звернутися до Буринського бюро правової допомоги за адресою: м. Буринь, площа Першотравнева, 20 (приміщення Будинку ради).

Дякуємо всім небайдужим, хто допомогає цим діткам хоч трохи справитися з цією страшною недугою…

Марія Бондаренко, начальник Буринського бюро правової допомоги.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.