На Буринщині троє чоловіків за одну ніч обікрали кількох своїх односельців

Подія сталася в одному з сіл району на Буринщині...

Троє місцевих чоловіків за одну ніч обібрали кілька садиб своїх односельчан, викравши продукти харчування, електроприлади та металеві вироби.

Працівники поліції вирахували злодіїв, останнім загрожує до 6 років ув‘язнення.

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло одразу кілька повідомлень від жителів одного з сіл району про вчинені крадіжки.

Перший з заявників, 35-річний чоловік, розповів, що у нього невідомі злодії з підвального приміщення викрали консервацію та картоплю.

У другої потерпілої, 65-річної пенсіонерки, крадії з літньої кухні поцупили м‘ясопродукти, солодощі та хліб.

Третя заявниця, 56-річна жінка, повідомила про крадіжку з гаражу, з дверей якого було зірвано навісний замок, дрелі, мідних труб, рожкових ключів та 5 подовжувачів.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, в ході кропіткої роботи нам вдалося встановити обставини вчинення злочинів та особи злодіїв, – коментує ситуацію Сергій Бойко, начальник Буринськог відділення поліції. - Ними виявились троє місцевих жителів, віком 30-ти, 32-х та 41-го років. Найстарший з них має неодноразові судимості за вчинення подібних злочинів».

Чоловіків знайшли та опитали.

За їх словами, всі три крадіжки вони вчинили протягом однієї ночі, попередньо умовившись, до кого саме з односельців «завітати».

Частину здобутих таким чином харчів вони спожили самі, а все інше обміняли на горілку.

Наразі в поліції їх дії кваліфікували за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, за вчинене підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Подальшу їх долю на кілька найближчих років вирішить суд, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.