Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Чоловік познайомився з невідомими, випили, проснувся обікраденим…

Патрульні оперативно розшукали громадян, котрі підозрюються в крадіжці…

«Допоможіть, мене обікрали», — саме такий виклик, нещодавно, отримали сумські патрульні.

Екіпаж інспекторів патрульної поліції вже за лічені хвилини прибув на місце події. Заявник пояснив, що познайомився з раніше невідомими чоловіком та жінкою, які запропонували йому разом відпочити. Після спільного вживання алкогольних напоїв чоловік заснув, а коли прокинувся, то виявив відсутність мобільного телефону та грошей.

Отримавши прикмети осіб, ймовірно, причетних до крадіжки патрульні поліцейські розпочали їх пошуки.

Уже за деякий час, на вулиці Набережна річки Стрілки патрульні виявили громадян, які чітко відповідали орієнтуванню.

Під час спілкування 40-річний чоловік та 21-річна жінка помітно нервували, говорили, що поспішають та намагалися чимшвидше піти. Під час проведення поверхневої перевірки в жінки патрульні виявили виключений мобільний телефон, який за описом був схожим на викрадений.

Громадянка ніяк не могла пояснити історію його походження, та лише відмовчувалася.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції для встановлення обставин події.

Шановні громадяни! Будьте пильним та обережними з незнайомцями! Це, перш за все, ваша особиста безпека, попереджає Пвтрульна поліція Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.