САША ЦИМБАЛ: «Я дуже сумую за моїм татком, мені його дуже не вистачає. Але я його відчуваю і мені здається, що він живий, що завжди поруч з нами…»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА розповідав, що в кінці 2018 року відбулася непересічна подія – презентація нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Ось що про неї читачам БіЖ повідав АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова громадської організації «Серця кіборгів»:

«Друзі, відбулася подія на яку я чекав з особливим хвилюванням – презентація нашого нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Як і минулого року, героями нашого календаря стали діти загиблих бійців.

Про це нелегко говорити, але ці діти такі самі Герої, як і їх батьки – сильні і мужні. Діти з дорослими очима, які дивляться у майбутнє.

Для нас це дуже важливий проект, який дає надію і силу всім, хто допомагав його робити.

Традиційно наш календар можна буде придбати, а всі кошти від продажу підуть, як і в цьому році, на оздоровлення діток…».

Учасниками календаря «ПОГЛЯД МАЙБУТНЬОГО - 2019» стали 12 дітей з родин загиблих Героїв, якими опікується громадська організація «Серця кіборгів».

Тата саме цих дітей загинули, захищаючи наш МИР та СПОКІЙ,– це відважні воїни, та головне – вірні сини своєї країни!

Ці Герої одними з перших пішли захищати нашу рідну Україну.

Вони назавжди залишаться в серцях своїх дітей! Вони є прикладом! Вони є гордістю! Вони є частинкою нашої новітньої української історії!

У календарі наведено пряму мову кожної дитини про майбутнє та про тата-Героя.

Це дитячі мрії, сподівання, бажання. А ще погляд оченят ... дорослий такий та проникливий.

Січень 2019 року в календарі «ПОГЛЯД МАЙБУТНЬОГО - 2019» відкриває САШУНЯ ЦИМБАЛ – маленький мужчина, який є копією свого татка Сергія Цимбала – відважного воїна та справжнього Героя України.

Про свого татуся Саша говорить так:

«Я дуже сумую за моїм татком, мені його дуже не вистачає. Але я його відчуваю і мені здається, що він живий, що завжди поруч з нами…».

ЦИМБАЛ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, позивний «Легіонер», 1986 року народження, доброволець 25 Батальйону територіальної оборони «Київська Русь», рядовий, кулеметник-розвідник.

Загинув 7 жовтня 2014 року у віці 28 років поблизу м. Дебальцеве, прикривши собою відхід розвідувальної групи, і ціною власного життя врятувавши 3-х бойових побратимів.

Герой України та Народний Герой України посмертно, почесний громадянин смт Ставище, де народився і виріс.

Працівник органів податкової міліції та прокуратури, звідки звільнився під час Революції Гідності та добровольцем відправився в АТО.

У пам`ять про ГЕРОЯ створено Благодійний Фонд «Підтримки професійних та аматорських видів спорту імені Сергія Цимбала».

Посмертно присвоєно ряд недержавних нагород та відзнак: «Велике серце», «За жертовність і любов до України», «За служіння українському народу І ступеня».

Указом Президента України № 636/2015 від 13 листопада 2015 року за виняткову особисту мужність, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, присвоєно звання «Герой України» (посмертно).

…Дітей дошкільного та шкільного віку з родин загиблих Героїв ГО «Серця кіборгів» на сьогодні має під опікою 230 з усієї території України (окрім головного офісу в Києві, наразі є філії в містах Харків, Житомир, Біла Церква, Чернігів, Ромни, Горішні Плавні).

До слова, завдяки всім, хто придбав календар «Погляд Майбутнього – 2018» торік улітку громадська організація змогла оздоровити 50 дітей у Болгарії.

Тому є сподівання та впевненість, що і нинішнього року діти матимуть змогу прекрасно відпочити та оздоровитись.

Над даним календарем працювала справжня команда професіоналів, які вкладали всю душу і серце, адже розуміли, що саме такі діти нині вкрай потребують любові та допомоги.

До інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) звертаються читачі з проханням більш детально розповісти про цей важливий проект, і повідомити кординати за якими можна придбати календарі.

БіЖ виконує їхнє прохання.

Ціна календаря 500 гривень.

З питань оптових та роздрібних продаж потрібно звертатися до Ірини Деревецької за намером мобільного телефону 0503373704 або до Наталії Новицької – 0503373708.

Способи оплати:

Через касу банку:

ТОВ «СК-КОН»

Код ЄДРПОУ 41773743

р/р 26003052621194 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711

На карту-ключ:

ТОВ «СК-КОН»

карта-ключ до рахунку Приватбанк:

5169 3305 1213 2660

(на ім’я директора Деревецька Ірина Олександрівна).

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) сьогодні, 05 лютого 2019 року, почав розповідати про кожного учасника календаря та про їхніх Героїв-тат…

Слідкуйте за нашими публікаціями.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.