Жінка, яка безвісти зникла, знайшлася…

Через хворобливу уяву 81-річна жителька Шостки кілька разів за день втікала з дому та ховалась на території чужої садиби. Розшукати жінку поліцейським допомогла охоронна сигналізація, встановлена у господарстві, де ховалась старенька.

У поліцію з повідомленням про зникнення своєї старенької матері, яка до того ж має серйозні вади здоровʼя, звернувся 53-річний житель Шостки.

Чоловік розповів, що мати пішла до крамниці, і не повернулась.

«Спільними зусиллями дільничного офіцера поліції та наряду поліції охорони, 81-річну жительку Шостки знайшли у курнику чужого господарства, де вона ховалась від людей, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – В садибі була облаштована сигналізація, саме вона й спрацювала на несанкціоноване проникнення. Відтак, бабусю доправили додому та передали рідним. Проте за кілька годин вона знову втекла від сина, і нашим співробітникам довелося знову її шукати».

Знайдену стареньку правоохоронці вдруге доставили додому та передали схвильованому сину.

Наразі з родичами пенсіонерки поліцейські проводять профілактичні бесіди та просять останніх більше приділяти уваги бабусі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.