Колишня співмешканка обікрала свого колишнього співмешканця на понад 15 тисяч гривень

Як встановили працівники поліції, спокусилась вона на банківський рахунок чоловіка. Аби той не запідозрив зникнення коштів, знімала гроші поступово, а смс-повідомлення з банку видаляла.

До чергової частини Кролевецького відділення поліції звернувся 61-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його банківської картки зникло більше ніж 15 тисяч гривень.

Під час бесіди з потерпілим, правоохоронці встановили, що до заявника часто в гості навідується колишня співмешканка, з якою він підтримує дружні відносини.

Крім того, вона знає пін-код та місце зберігання банківської картки.

Тому поліцейські відразу вирішили поспілкуватись з 34-річною жінкою.

Як з‘ясувалось – не даремно.

Вона своєї причетності до зникнення грошей не заперечувала.

Більш того – розповіла, що періодично заходила в гості до свого екс-коханого, та брала зі сховку банківську картку, з якої знімала гроші.

Після чого відразу повертала платіжний документ на місце.

Отриману, таким чином, готівку витрачала на свої потреби.

А щоб чоловік не запідозрив зникнення заощаджень, вона тихцем видаляла відповідні повідомлення, що надходили на його мобільний телефон.

Однак після останнього зняття готівки вона не вирахувала потрібний момент, і чоловік все ж таки отримав і прочитав повідомлення з банку.

У поліції дії громадянки кваліфікували за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка.

Тепер жінці доведеться не тільки повернути всі викрадені кошти, а й постати перед судом.

Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.