Неповнолітній пограбував двох пенсіонерок

В Сумах поліція довела причетність неповнолітнього до пограбування двох пенсіонерок...

Зловмисник виривав з рук літніх жінок їхні сумки та швидко втікав.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів направлених на розкриття грабежів, працівники Сумського відділу поліції встановили особу зловмисника, що 17 та 19 січня 2019 року пограбував двох літніх сумчанок.

Ним виявився житель обласного центру, якому виповнилося 16 років.

Перше пограбування зловмисник скоїв серед білого дня на вулиці В’ячеслава Чорновола.

Підбігши до 72-річної жінки, він вихопив у неї з рук сумку, в якій знаходився мобільний телефон, гаманець з грошима у сумі 100 гривень та банківська картка.

А вже через день, на свято Водохрещі, по вулиці Данила Галицького, підліток пограбував 62-річну сумчанку, вирвавши у неї з рук сумку з особистими речами та ключами від квартири.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Слідство перевіряє грабіжника на причетність до скоєння подібних злочинів, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.