Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Пограбування на дні народження…

Подія трапилася в одному з кафе міста Ромни, коли 55-річна місцева жителька відзначала свій день народження...

Збираючись додому після святкування, компанія виявила зникнення подарунків та верхній одяг одного з гостей.

Поліція розшукала злодія та повернула потерпілим їх речі.

Працівники поліції, викликані на місце події, з‘ясували: жінці подарували комплект постільної білизни та ковдру.

Вона залишила їх разом з верхнім одягом в гардеробі кафе. Там же залишили верхній одяг і запрошені іменинницею родичі та друзі.

Крадіжку своїх речей першим виявив один з гостей - у чоловіка зникли куртка та шапка. Був зіпсований настрій і у господарки свята, котра залишилась без подарунків.

«Наші працівники встановили, що вся компанія протягом вечора перебувала в приміщенні кафе, нікуди не виходячи, тож до зникнення речей міг бути причетний тільки сторонній, - розповів Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. - За кілька днів пошуків в поле зору наших оперативників потрапив раніше судимий за майнові злочини 29-річний місцевий чоловік. Його знайшли та опитали. А під час слідчих дій поліцейські вилучили у нього всі викрадені речі».

Сам зловмисник своєї причетності до злочину не заперечує.

Більш того, вчинив чергову крадіжку в той час, коли в місцевому суді вже розглядається справа про раніше скоєний аналогічний злочин.

Відтак, в поліції відкрили ще одне кримінальне провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка» ККУ, за скоєне злодію-рецидивісту загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.