Чергову річницю відзначила військова частина 2276 Національної гвардії України

26-у річницю з дня створення військової частини 2276 Національної гвардії України відзначили охтирські гвардійці.

Понад чверть століття частина продовжує своє існування та виконує завдання за призначенням.

Офіційна частина розпочалась з традиційних урочистих акордів Гімну України.

Командир військової частини підполковник Сергій Козинець привітав увесь особовий склад та подякував за сумлінну службу, а також усім присутнім та їхнім сім'ям побажав мирного неба над головою, здоров'я, успіхів і всього тільки доброго.

Військовослужбовців також привітали перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, командир 91 інженерно-саперного полку Збройних Сил України полковник Денис Дикий, Охтирський міський голова Ігор Алексєєв.

Анатолій Річкаль від імені депутатського корпусу передав щирі вітання охтирським гвардійцям, щиро подякував їм за захист рідної землі, виявлені мужність та відвагу, відзначив особливі почуття патріотизму.

«Під час виконання бойових завдань воїни-гвардійці неодноразово демонстрували високу професійну майстерність, мужність та самовіддане ставлення до дорученої їм справи. Ви справжні професіонали своєї справи, ви патріоти нашої держави, ви з честю і гідністю несете звання воїна-гвардійця», - підкреслив Анатолій Річкаль..

Грамотами та подяками Сумськоїобласної ради за зразкове виконання військового обов’язку, бездоганну службу, високі досягнення у військовій справі та з нагоди святкування 26-ї річниці з дня створення військової частини 2276 Національної гвардії України нагороджено заступника командира – начальника зберігання Павла Федоренка, начальника служби кадрової роботи Андрія Рудя, старшого інструктора Миколу Каменського та старшого телефоніста Ганну Біленко. Цінний подарунок від обласної ради отримав перший заступник командира – начальник штабу Сергій Бугай, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Свято завершилося концертом, який військовослужбовці підготували власними силами...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.