АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Друзі, віднині кожен може придбати календар «Погляд Майбутнього-2019», і допомогти дітям наших загиблих воїнів…»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА 28 грудня 2018 року опублікував статтю під назвою »АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Ці діти такі самі Герої, як і їх батьки – сильні і мужні».

У ній йшла мова про непересічну подію – презентацію нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Нагадаємо читачам інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), що з цього приводу повідав Анатолій Свирид, голова громадської організації «Серця кіборгів»:

«Друзі, відбулася подія на яку я чекав з особливим хвилюванням – презентація нашого нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Як і минулого року, героями нашого календаря стали діти загиблих бійців.

Про це нелегко говорити, але ці діти такі самі Герої, як і їх батьки – сильні і мужні. Діти з дорослими очима, які дивляться у майбутнє.

Для нас це дуже важливий проект, який дає надію і силу всім, хто допомагав його робити.

Традиційно наш календар можна буде придбати, а всі кошти від продажу підуть, як і в цьому році, на оздоровлення діток.

Хочу подякувати усім, хто долучився, а особливо неперевершеному фотографу Роману Ніколаєву, моїй дружині, яка віддала цій нашій ініціативі безліч сил та терпіння, друкарні «Від А до Я», директору «Артека» Сергію Капустіну, а також усім друзям та партнерам, хто нас підтримував та допомагав.

Приємним сюрпризом для нас стала участь у презентації міністра у справах ветеранів Ірини Фріз.

Сподіваюсь, нове міністерство зможе показати гідні результати своєї роботи та сприятиме розв'язанню великої кількості проблем, які накопичилися, особливо у регіонах, де ситуація без перебільшення майже критична…».

Повідомляємо, що новий календар «Погляд Майбутнього-2019» можуть придбати всі бажаючі жителі як України, так і Сумщини.

Таким чином, це буде вагомий доробок кожного у підтримку та допомогу дітей воїнів, які загинули в зоні антитерористичної операції на сході країни.

Утім, більш детально про реалізацію даного проекту розповідає Анатолій Свирид, голова громадської організації «Серця кіборгів»:

«Друзі, віднині кожен може придбати календар «Погляд Майбутнього-2019», і допомогти дітям наших загиблих воїнів. Всі кошти від продажу ми спрямовуємо на оздоровлення нашої малечі. Тільки минулого року, завдяки цьому проекту у Болгарії оздоровилося 50 діток, якими ми опікуємося.

Якщо ви хочете підтримати проект, звертаєтеся до Ірини Деревецької (Irina Derevetskaya: власна сторінка в facebook – БіЖ) за телефоном 050 337 37 04.

Для мене цей проект дуже важлива і особиста справа.

Я дуже вдячний всій нашій команді!

Загадуючи минуле літо, я навіть уявити не можу, як ми це все зробили! Але тоді ми відчували лише шалену завзятість і натхнення.

Я вдячний нашому фотографу Роману Ніколаєву, який зміг розкрити кожну дитину.

Коли я вперше побачив ці світлини, у мене просто перехопило подих.

Я пишаюся цими дітьми! Скільки в них дорослої сили і мужності!

Я вдячний дизайнеру Андрію Оніщенку та моїй дружині Ксенії, які взяли на себе увесь клопіт з версткою, макетом та друком нашого календаря. Дякую вам за терпіння і наполегливість!

Я вдячний всім, хто зустрічав, проводжав, опікувався нашими дітками, домовлявся та організовував знімальний процес, писав, редагував і правив.

Ви зробили все, щоб кожна дитина почувала себе тепло і затишно.

Справжні молодці, я гордий працювати з вами в одній команді!

І безперечно, я дякую самим дітлахам, які не тільки витримали по декілька годин у фотостудії, а й знайшли в собі мужність поділитися спогадами про свого батька.

Навіть мені, дорослому, сильному чоловіку, дуже важко говорити про своїх загиблих побратимів.

А коли така трагедія приходить в життя дитини, осягнути її і знайти потрібні слова, просто неможливо.

Але наші діти – найкращі у світі!

І спілкування з ними дає мені наснагу і віру в те, що у нашої держави є майбутнє, а подвиг всіх наших воїнів стане героїчною сторінкою історії нашої країни.

На моє переконання, людина, яка робить в житті вірну справу і бачить результати своєї роботи, може назвати себе щасливою.

І я дійсно щасливий, завдячуючи всім вам!

Не зупиняємось і працюємо далі!

Ще раз контакти та реквізити для тих, хто вирішить придбати наш календар:

ТОВ «СК-КОН» Код ЄДРПОУ 41773743 р/р 26003052621194 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711 Карта «Приватбанк» 5169 3305 1213 2660 на ім’я Деревецька Ірина Олександрівна

Ірина Деревецька: 0503373704

Наталія Новіцька: 0503373708»

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.