Літня жінка двічі за тиждень спромоглася украсти товари у супермаркеті…

У Шостці літня жінка двічі за тиждень спромоглася обікрасти супермаркет, з якого поцупила алкогольні напої, продукти харчування та солодощі.

Допомогли її викрити встановлені камери відео нагляду в магазині, в результаті чого у відношенні 70-річної пенсіонерки правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

До Шосткинського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся керуючий одного із супермаркетів міста.

Чоловік розповів, що, переглядаючи записи з відеокамер, встановлених в торгівельній залі, він помітив жінку, яка кілька разів заходила до їхнього магазину, брала товар та за нього не розраховувалась. Сума завданих нею збитків складає майже 900 гривень.

Перевірку провели дільничні офіцери поліції, які переглянувши відео, впізнали місцеву 70-річну бабусю.

Коли ж її знайшли та опитали, та не змогла чітко пояснити причину своїх вчинків, вигадуючи при цьому різні історії.

Частину викраденого товару правоохоронцям вдалось повернути власнику магазину.

А у відношенні літньої жінки поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Санкція статі передбачає до п’яти років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.