Засідала комісія з оцінки корупційних ризиків…

У передостанній тиждень 2018 року відбулося засідання комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Сумської обласної ради, яке провів її голова, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

З метою підготовки проекту Антикорупційної програми Сумської обласної ради на 2019-2021 роки присутні затвердили робочий план оцінки корупційних ризиків у діяльності Сумської обласної ради.

До речі, відповідне рішення депутати прийняли на 24 сесії Сумсбкої обласної ради, яка відбулася 14 грудня 2018 року.

Анатолій Річкаль повідомив, що комісія, яка була утворена обласною радою 24 листопада минулого року з метою оцінки корупційних ризиків у діяльності Сумської обласної ради, продовжує свою роботу за критеріями ймовірності виникнення ідентифікованих корупційних ризиків та наслідків корупційного правопорушення чи правопорушення, пов’язаного з корупцією, у рамках підготовки антикорупційної програми обласної ради, а також під час її періодичного перегляду.

Присутні обговорили важливі аспекти з цього напрямку.

За результатами засідання прийнято низку пропозицій від членів комісії для врахування і подальшої ефективної роботи комісії з оцінки корупційних ризиків.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.