АНАТОЛІЙ СВИРИД: «З віком збагнув, що дарувати подарунки – це навіть більш приємно, ніж їх отримувати…»

Вчора, 19 грудня 2018 року, було свято.

Здебільшого воно стосується дітвори.

Та й дорослі не забувають про День Святого Миколая.

Адже всі вони вийшли з дитинства...

Про події вчорашнього дня на своїй сторінці в facebook поділився Анатолій Свирид, голова громадської організації «Серця кіборгів»:

«З дитинства обожнюю свято Миколая. Одне з найсвітліших і найбільш «наших» свят. Однак з віком я збагнув, що дарувати подарунки - це навіть більш приємно, ніж їх отримувати, тому сьогодні від рання саме цим і займався! Але з’ясувалося, що не один я такий розумник…

Дітки з Рогинської школи Роменського району вирішили привітати з Миколаєм наших хлопців на передовій та підготували для них особливі солодкі подарунки і вітальні листівки!

Розчулили мене ледь не до сліз!

А ще у цій школі у виставах, які готує малеча, беруть участь самі викладачі та навіть директорка!

Це неймовірно круто! Немає слів, браво!

Скажу вам відверто, робота у Миколая не легка, вже розумію, що сьогодні не встигну все, що запланував… Ну що ж поробиш, доведеться надолужувати Дідом Морозом!

Дякую усім школам, дітлахам та вчителям за теплий прийом та святкові вистави!».

Світлина Наталії Лаврової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.