Відкрито платформу правових консультацій «WikiLegalAid»

Відкрито платформу правових консультацій «WikiLegalAid»

Відбулася презентація довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid».

«WikiLegalAid» – це довідковo-інформаційна платформа правових консультацій, яка дає можливість знайти відповіді на найактуальніші правові питання.

Вона була створена з метою надання якісних правових консультацій співробітниками системи безоплатної правової допомоги.

Зараз скористатися можливостями платформи «WikiLegalAid» може кожен, хто має доступ до мережі Інтернет.

«WikiLegalAid» це:

• Систематизовано – вся інформація в базі розташована таким чином, щоб знайти консультації за певною тематикою було зручно та легко.

• Актуально – процес оновлення правових консультацій триває постійно; інформація, що міститься в базі, включає в себе і нові зміни в законодавстві, і зміни в судовій практиці.

• Вичерпно – за допомогою бази правових консультацій можна знайти вичерпну інформацію з правового питання, а також судову практику та зразки судових документів.

• Доступно – незалежно від того, де Ви знаходитесь (вдома, на роботі, у віддаленому районі) у Вас є доступ до якісної правової інформації,

Крім того «WikiLegalAid» це:

• Просто – знайти актуальну інформацію з багатьох правових питань тепер можна на єдиній базі правових консультацій, що містить як посилання на актуальну законодавчу базу, так і практичні рекомендації від фахівців системи БПД.

• Безкоштовно – доступ до всіх правових консультацій бази є безкоштовним для користувачів платформи.

• Для всіх – базою правових консультацій можуть користуватись як практикуючі юристи, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни.

Консультація сформована так, що відповідь буде зрозуміла всім.

«У базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій на найактуальніші правові питання, з якими звертаються клієнти до системи БПД. Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів. База правових консультацій містить статті у відповідності до галузей права», – зауважив начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олексій Рибалка.

За правовою допомогою також можна звернутися до Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 без перерви. Телефон: (05447) 6-23-47

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.