Шановні захисники України!

Саме Ви захищаєте сьогодні рідну землю, цілісність України, нашу свободу та незалежність країни.

Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди, котрі не дають вільно розвиватися державі.

І Ви захищає цілісність її на Сході країни.

У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх поколінь назавжди збережуться Ваші подвиги, подвиги воїнів-захисників, Ваші безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

6 грудня ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та захищають український народ від ворогів.

Шановні захисники України!

Бажаю Вам і Вашим родинам доброго здоров’я, щастя, благополуччя, спокою та затишку, мирного неба і ясного сонця!

З повагою,

Артем Савченко, депутат Буринської міської ради, голова Буринської районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.