У Бурині добротою зігрівали дитячі серця…

Українське суспільство разом зі світовим товариством відзначмло Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

Цей день не є святом, він покликаний привернути увагу суспільства до життя цих людей та показати їх здібності і таланти.

Комунальний заклад Буринської міської ради «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» також не стоїть осторонь у цьому процесі.

Зі словами привітання та подарунками до Центру прийшли чисельні гості на дійство «Добротою зігріваючи серця».

Серед них – представники управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму міської ради, районної ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації.

Цього дня до центру реабілітації завітали батьки і діти міста та сіл району, щоб поділитися теплом і добротою своїх сердець.

Працівники закладу організували для дітей цікаву конкурсно-розважальну програму «Лото «Забава».

Діти мали можливість взяти участь в різних конкурсах: «Щасливий дзвінок», «Колесо фортуни», «Солодка парочка», «Полювання за призами» та «Велика гра». Вони загадували бажання, отримували порцію адреналіну та цікаві призи.

А після святкової програми дітей чекали подарунки та солодкий стіл.

Вихованцям закладу гості подарували настільні ігри та іграшки, солодощі та фрукти.

Усі діти отримали подарунки та масу задоволення від святкової атмосфери, в якій вони перебували.

Ніхто не залишився байдужим, а очі дітей світилися від радості.

Для присутніх день став урочистим дійством, яке об’єднало дитинство, сьогодення і мрії про майбутнє, повідав офіційний сайт Буринської міської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.