У Бурині ухвалено вирок щодо жінки-водія, котра автомобілем збила 4 річного хлопчика, який помер…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) детально розповідав на своїх сторінках про жаливу ДТП, яка сталася 13 липня 2018 року, в центрі Бурині, на площі поруч міського ринку.

І от підсумок цієї жахливої трагедії: за смертельний наїзд на 4-річного жінці-водію дали всього півтора роки...

28 листопада 2018 року Буринським районним судом ухвалений вирок стосовно громадянки Ч., звинувачуваної в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 УК України.

Подія сталася 13 липня 2018 року близько 12 години в центрі міста Бурынь.

Громадянка Ч., керуючи автомобілем Chevrolet Aveo,нехтувала безпекою дорожнього руху, не врахувала дорожню обстановку.

Унаслідок чого і сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої був здійснений наїзд на пішоходів, від якого громадянка Н. отримала легкі тілесні ушкодження, а 4-х річний її онук помер...

Вироком суду громадянка Ч. визнана винною в здійсненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 УК України, і їй призначено покарання із застосуванням статті 69 УК України у вигляді позбавлення волі строком на один рік шість місяців з позбавленням права управляти транспортними засобами строком на три роки.

Суд при прийнятті рішення про міру покарання врахував позицію тих, що потерпіли, фактичні обставини справи, відшкодування заподіяного збитку, щиросерде розкаяння, похилий вік (жінці вже 70 років) і поганий стан здоров'я обвинуваченої.

Нині вирок не набрав чинності, повідомляє прес-служба суду.

На світлині: на місці ДТП.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.