Чим займається виконавча влада Буринщини?

З 01 листопада 2018 року архівний відділ Буринської районної державної адміністрації прзташовуватиметься за адресою вулиця Дем’яна Бєдного, 5, м .Буринь (у приміщенні управління державної казначейської служби в Буринському районі).

,,,,,,,,,,

Голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко за участю представників кооперативу «Газовик» та їх виконавців провів нараду, на якій розглянуто питання будівництва міжселищного газопроводу до сіл Сніжки, Біжівка, Бурики, Романчуково, Хустянка, Харченки та Ярове загальною проектною протяжністю 31,5 кілометра. Він зауважив, що загалом на реалізацію газопроводу використано 8507,5 тисяч гривень (або 54,0 відслтка кошторисної вартості), у тому числі 1868,0 тисяч гривень освоєно у першому півріччі 2018 року. Для завершення першої черги будівництва газопроводу Вознесенка-Хустянка-Сніжки-Біжівка залишилось прокласти 4,4 кілометра труби.

,,,,,,,,,,

«За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Ефективний захист прав дитини – один із пріоритетів соціальних ініціатив Президента України», – зазначив голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко під час чергового засідання комісії з питань захисту прав дитини На розгляд комісії вносилося ряд важливих питань. Розглянувши кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, які спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

,,,,,,,,,,

У Буринській районній державній адміністрації відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття вакантних посад апарату та малочисельних структурних підрозділів Буринської рай онної державної адміністрації Головою конкурсної комісії Антоніною Борщенко спільно з членами, які входять до її складу, відповідно до умов конкурсу забезпечено складання кандидатом на заміщення вакантної посади головного спеціаліста апарату Буринської районної державної адміністрації (з питань запобігання та протидії корупції) тестових завдань. Участь у конкурсі взяв один кандидат. За підсумками складання тестових завдань та співбесіди визначено переможця.

,,,,,,,,,

Під керівництвом голови Буринської районної державної адміністрації Василя Бойка відбулась нарада з питань розвитку фізичної культури та футболу в Буринському районі У засіданні взяли участь сільгосптоваровиробники Буринщини. Розглянуто питання фінансового забезпечення сільського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

На світлині: місто Буринь у жовтні 2018 року – центр Буринського району.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.