Магнітні бурі у липні 2018 року

У липні 2018 року очікуються найсильніші магнітні бурі за весь рік.

У ці дні вчені і лікарі радять бути особливо обережними і приділити максимум уваги своєму здоров'ю.

7, 29 та 30 липня 2018 року вчені прогнозують слабкі магнітні бурі. Вони не сильно впливу на людський організм, проте в разі нездужання краще все ж таки звернутися до лікаря.

Найсильніші магнітні бурі нинішнього року очікуються 15 і 18 липня.

У ці дні потрібно бути особливо уважними до свого здоров'я.

Лікарі радять проводити багато часу на свіжому повітрі, зменшити фізичні навантаження, скоротити кількість завдань на роботі.

Якщо є можливість, то краще взяти вихідний.

У раціон потрібно обов'язково додати продукти з високим вмістом вітамінів, виключити куріння і алкоголь.

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.