У Бурині вшанували жінок

За доброю традицією напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру у районному будинку культури відбувся святковий концерт «Як добре, що на світі мати є».

Усіх представниць жіноцтва зі святом привітали голова районної державної адміністрації Василь Бойко, голова районної ради Євгеній Рябоконь та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Чередник.

Із теплими словами до чарівних жінок звернувся голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко: «Здавна світлий образ прекрасної половини людства був символом берегині людського роду, домашнього вогнища та сімейного благополуччя. Жінка – надзвичайне створіння, вона одночасно може бути турботливою мамою і сильним керівником, лагідною дружиною та надійним професіоналом, милою бабусею та вірною колегою. Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний, соціально-гуманітарний розвиток нашого району і всієї країни. Серед вас є і керівники великих підприємств та організацій, вчителі та лікарі, діячі культури і службовці... Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви», - зазначив Василь Михайлович.

Почесні грамоти Буринської районної державної адміністрації цього року отримали директор Чернечослобідського навчально-виховного комплексу: дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Чернечослобідської сільської ради Буринського району Сумської області Білошапка Галина Григорівна, художній керівник комунального закладу Буринської районної ради «Буринський районний будинок культури» Біркун Марина Леонідівна, оператори машинного доїння приватного підприємства «Буринське» Бойченко Валентина Миколаївна та Романенко Ліана Кузьмівна.

Після найкращих побажань справжнім подарунком для жінок Буринщини став святковий концерт, підготовлений артистами Буринського районного будинку культури.

У концертній програмі прозвучали пісні про маму, жінку, кохання, які подарували солісти районного будинку культури.

Протягом концертної програми артисти вітали глядачів різноманітними номерами, а в знак поваги отримували гучні оплески.

Свято пройшло у теплій, затишній атмосфері, а учасники художньої самодіяльності виступами дарували присутнім чудовий настрій.

Анастасія Герасименко.

Фото автора.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.