Вітання ВОЛОДИМИРА ТОКАРЯ, голови Сумської обласної ради, з Днем захисника Вітчизни, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва

Шановні жителі Сумщини! Дорогі земляки!

Від імені депутатського корпусу обласної ради сердечно вітаю вас зі святами, які припадають на 14 жовтня 2020 року:

з Днем захисника Вітчизни,

Покрови Пресвятої Богородиці

та Днем українського козацтва.

Так склалося не випадково, адже під Покровом Пресвятої Богородиці ми відзначаємо свято уособлення спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу й мужності сьогоднішніх оборонців країни, відданості й гордості за рідну землю, її ратну славу.

Зичу всім вам спокійного, мирного життя, міцного здоров’я, мужності й непохитності в здоланні труднощів і негараздів. Нехай у ваших оселях панує тепло, затишок і любов!

Шана і слава нашим захисникам Вітчизни! Слава Україні!

З повагою,

ВОЛОДИМИР ТОКАР, голова Сумської обласної ради

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.