9-річна дівчинка загинула під час ДТП…

Жахлива подія сталася на автотрасі Н-12 Київ-Суми-Юнаківка, поблизу села Гамаліївка Лебединського району.

У результаті зіткнення вантажівки SKANIA та позашляховика загинули 30-річний водій Шевроле та 9-річна дівчинка. Ще двоє пасажирів Шевроле, жінка та чоловік, з тілесними ушкодженнями доправлені до обласної лікарні, останній – у важкому, неконтактному стані.

Водій важковаговика SKANIA не постраждав.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Лебединського відділення, співробітники слідчого управління ГУНП області та фахівці-криміналісти.

У поліції за фактом ДТП вже відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 КК України, тривають першочергові слідчі дії, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.