Сильний буревій пронісся над Сумщиною: наробив біди та лиха…

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА, на сьогодні, 22 березня 2019 року, на території області прогнозувалися пориви вітру до 15-20 метрів.

Ці прогнози підтвердилися – над Сумщиною пронісся буревій.

І він устиг наробити біди та лиха.

Зокрема, у Ромнах буревій повалив кілька дерев. Як повідомили у міській раді, комунальники та рятувальники уже прибирають територію після негоди.

Близько 14 години 30 хвилин по Роменщині пройшов буревій з градом та дощем.

За декілька хвилин стихія накоїла багато лиха.

Зокрема, постраждали школи, житлові будинки, автобусні зупинки.

Про людські жертви наразі даних немає.

Рятувальники Міжрегіонального центру з перших хвилин виїхали на об`єкти соціальної сфери для надання допомоги з ліквідації наслідків буревію...

У Шостці, за повідомленням сайту shostka-news.com, поривами вітру пошкоджено дах готелю «Прем’єр» і міського фізкультурно-оздоровчому центру «Спорт-Центр» (басейн). На готелі пошкоджена металочерепиця, а листи металевої покрівлі басейну впали на паркан стоянки готелю, частково його погнувши і навіть пошкодивши одну автівок. Також перехожі бачили, як з боку стадіону летіли дошки на проїжджу частину.

Є в місті й інші пошкодження.

У Сумах випав град...

У Бурині пролунав перший у цьому році грім, ішов дощ, і літав сильний вітер...

Залишив буревій свій негарний слід і в інших районах Сумської області…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.