На Буринщині дітей народжується мало, а жителів помирає чимало…

Станом на 1 грудня 2018 року, за оцінкою, чисельність наявного населення Буринського району складала 23,6 тисячі осіб.

Кількість живонароджених у січні–листопаді минулого року складала 133 дитини.

За цей період померло 535 жителів...

За даними Сумського обласного центру зайнятості упродовж 2018 року статус безробітного у Буринському районі отримали 1200 осіб.

І торік же за сприяння Державної служби зайнятості працевлаштовано 662 безробітних.

На кінець грудня минулого року на обліку залишалося 650 безробітних, що на 24,0 відсотка більше, ніж на кінець листопада 2018 року.

На світлині: місто Бурині - центр Буринського району в лютому 2019 року.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.